Code №

 

 

 За нас

 

 

Агенция за недвижими имоти МОДА ПРОПЕРТИ (фирма МОДА 2005 ЕООД) е име, което държи на своята репутация - нашият мениджър е посветил последните 14 години на бизнеса с недвижими имоти. Нейният опит и ежедневен труд довежда до създаването на агенция за недвижими имоти, която съчетава в себе си най-доброто от световните практики, приспособено към българската действителност. Всяка услуга, която предлагаме, е изпитана в реални условия и гарантира качество, от което клиентите ни са доволни вече от 9 години. 

      Брокерите в МОДА ПРОПЪРТИ са добре подбрани, коректни и мотивирани хора,обучени, с отлични комуникативни умения и желание за работа в екип. Те знаят как да спечелят доверието на своите клиенти и да работят изцяло „за", а не „с" тях, така че Вие да усетите разликата в качеството на услугите, предлагани от нас.

Благодарение на ежедневната информация за новостите в света на недвижимите имоти, която нашите брокери не пропускат да предоставят на своите клиенти, ние им помагаме да не се изгубят в сложния процес на покупко–продажбата, като по този начин ние се грижим за клиентите си от етапа на избор, преговорите... до финализирането на сделката, след което ставаме добри приятели. 

 

 

       Ето част от нашия екип:  

 

 

 Юлия Ивановаработи в тясна взаимовръзка с търговското представителство на

 МОДА ПРОПЪРТИ в гр. Москва. Завършила е три висши образования и магистратура, специалност “Икономика на недвижимата собственост”. Това я прави лицензиран и професионален посредник. Също така завършва Маркетинг, Мениджмънт с Европейска квалификация и Начална училищна педагогика с английски и френски език. Учила е в езикова гимназия. Работи в сферата на недвижимите имоти и в МОДА ПРОПЪРТИ повече от 9 години. Организира и обезпечава сделки по покупко-продажби основно на морски ваканционни имоти. Харесва работата си и се старае да реализира максимално бързо и качествено, с любов, изискванията на клиентите си. 

За мен са важни: 

-Да разбера максимално ясно изискванията на клиентите, за да им предложа подходящия имот. Не предлагам това, което просто имаме налично в базата данни, а това,  от което се нуждаета, онова което желаете, и онова за което мечтаете! 

-Най-добрата реклама е „от уста на уста”

-Удволетворението и щастието в очите на клиента, от удоволствието да открият своят имот - да видя онази изкрица на щастие в погледа ;)

 -Коректността!!!

 

 МОТО: Продавам, това което бих купила за себе си!

Професионални качества:   

Владее руски език

Владее английски език

Владее френски език

С опит в продажбите на морски имоти

С опит в продажбите на селски къщи

Специализиран в продажбите на жилища

Специалист в ПОКУПКО-ПРОДАЖБИТЕ

Обслужва приоритетно сделки за покупко-продажби

Маркетингов специалист

Индивидуален подход към клиента

 

Стефан Енев – висше образование – екология и международен бизнес. Владее отлично английски език – 3 години е работил в САЩ. Знае руски език.  Умее да работи в екип. Добър психолог, комуникативен,  справя се отлично с покупко-продажби, както и с маркетинг, и реклама.  

 

 Марина Митева-Марина е завършила магистърска степен в най-престижания икономически университет в България-гр. Свищов. Със своето търпение и топла грижа тя се старае да помага на всички клиенти с всичко с което може. Тя се занимава, както с административната част от работата, така и продажби в Свети Влас. Изучавала е руски в руската гимназия в гр. Бургас. Владее и английйски.

 

 Асенка Тодорова висше образование - магистър. Завършила е руска езикова гимназия, Руска филология и Българска филология  във Великотърновски университет, специализация по английски език. Специализира английски език в NMLI в Корк Ирландия. Говори и румънски език. Притежава отлични умения за работа в екип, работа в мултиетническа среда, комуникативност. Умения за работа с Windows, Word, Excel, Power point, интернет. Работила е като технически сътрудник в агенция за недвижими имоти. Притежава много добри умения за създаване, осъществяване и реализиране на проекти. 

 

 

Елена Курулюк - висше образование, завършила е Дипломатическа академия към Министерство на външните работи на Русия. Повече от 5 години е работила в МВнР на Русия, включително и в консултантски отдел на руското посолство зад граница. Прекрасно владее немски език, работила е като преводач. Познава всички тънкости при оформянето на визи, може да оказва всякаква помощ при изготвяне на визи.  

 

 

Сергей Фролов- висше образование. Завършил университета Управление и Право при Президента на Руската Федерация . Има повече опит в кънсалтинга, правото и логистиката. Повеяе от десет години работи в сферата на недвижимите имоти в Русия и зад граница. Свободно владее английски език.  

 

 

 

 

 

 

Услуги предлагани от  Мода Пропърти: 

 

Продажби и препродажби 

Безплатни оценки 

Регистрация на фирми 

Управление 

Коли под наем 

Застраховане 

Наеми 

Търсене 

Ремонти 

Почистване 

Асистенция при мебелиране 

Вътрешен дизайн 

Включване на цифрова телевизия 

Визи 

Авиобилети 

Принтиране на авиобилети 

Безплатен хотел 

Трансфери 

Месечен бюлетин продажби 

 

С нашите доволни клиентом: