Code №
          >
№ 3059 - Студия и апартаменти в нов, луксозен комплекс, разположен между Равда и Несебър, на брега на морето
 
Несебър
Площ:35 m2
Стаи:1
Етаж:0
Степен:До ключ
27332 €

        Комплексът се намира на Ривиерата между Равда и Несебър, на самия морски бряг в непосредствена близост до старинния град Несебър. Комплексът е разположен сред живописни заливи, естествени дюни и обширни пясъчни плажове. Той предлага разнообразни спортни развлечения и фини пясъчни плажове, където винаги има спасители с плажни чадъри и шезлонги.
С уникалното си местоположение, всички апартаменти в комплекса са с прекрасен изглед към морето и към брега на морето, където можете да се насладите на финия пясък и морския бриз.
Тук ще намерите много други удобства - ресторант с лятна градина, коктейл бар, сърф училище, водни спортове и забавления.
В близост има много ресторанти, водни паркове, няколко дискотеки и барове. З
На охраняемата зона, заобиколена от малки къщи, е построени 4-етажната сграда, наподобяваща кораб. Сградата разполага с един вход и се състои от 32 апартамента:
- 8 студиа с площ от 22 кв.м. до 43 кв.м. ;
- 14 1-стайни апартаменти, вариращи от 46 кв.м. до 65 кв.м. ;
- 10 2-стайни апартаменти, вариращи от 70 кв.м. до 154 кв.м.
Всички апартаменти разполагат с балкон или малък двор, апартаментите на последния етаж разполагат с голяма тераса с изглед към морето / 12,42 кв.м. - 68,26 кв.м. /.
Сградата е монолитна, изградена от тухли, без гипсокартон, с външна изолация. 
Всички апартаменти се предават "до ключ": стълбища и балкони - облицовани с гранит; етаж - ламинирано ПДЧ с керамични плочки; стени - латекс; Прозорци: PVC, врати - MDF, санитарен възел - Напълно обзаведен, климатик в хола, изводи за кабелна телевизия, телефон и интернет.
    Комплексът разполага с 24-часова охрана и контрол на достъпа за посетители и превозни средства, осигурявайки спокойствието, така и техн.пооддръжка..
Такса поддръжка: 8 евро изключение. ДДС за 1 кв.м. обща площ годишно
Разстояние:
• 35 метра от плажа
• 800 метра от Несебър - градския музей под егидата на ЮНЕСКО;
• 1 км от Слънчев бряг;
• 5 км от яхтеното пристанище във Свети Влас;
• 20 км от международното летище в Бургас;
• на 30 км от град Бургас;

20km 35m 3min 5km
Имотът се намира в Несебър

Несебър е един от най-древните градове на Европа. Основан е преди повече от 5 хиляди години. Несебър може да се разделина две малки части: Новият Несебър, в който се намира голямата част от съвременните градове и хотели и достигащ  до Слънчев бряг  и Старият Несебър, разположен на удивително крадив малък полуостров.
Несебър е и едно от най-посещаваните места на българското черноморско крайбрежие. Това уютно и приказно градче на север от Бургас еразположен върху скалист полуостров с дължина 850м и ширина 300м, свързан с брега посредством тясна ивица земя. На входа на града, гостите са посрещнати от очарователната стара мелница. Покритите с павета улички, добре запазените средновековни църкви и дървени постройки от 19в придават на Несебър  особено очарование. В наши дни Несебър е включен в списъка на световното културно наследтво. От 1983г той се намира под егидата на ЮНЕСКО , а от 1956 г. Несебър е обявен за град-музей.

Интересни са своеобразната архитектура на несебърските къщи и останките на 40-те живописни църкви, разположени в старата част на града. В Несебър по неповторим начин се съчетават крепостните стени на тракийците, жилищните сгради от елинистичната епоха, средновековните църкви и къщи от Възраждането.

Забележителности

Старите църкви на това живописно градче са едни от най-крсивите в България и са причудлива смесица от български и гръцки архитектурни традиции. Четири от тях са превърнати в худжествени галерии и са отворени за посетители, а действащата „Света Богородица” е известна със своята чудотворна икона. Всяка година срещу 15 август, в Деня на Дева Мария, вярващите прекарват нощта в църквата с надежда за изцеление.

История на Несебър

Основаното от траките в края на 2 век преди Христа селище на малкия полуостров н Черно море, през 72 гт. Пр. Хр. е завзето от римляните.  Селището, което тогава е било наричано Месембрия, бързо се превръща във важен търговски център. През 680 г. той се издига до ранга на епископски град. Управителите на града се сменяли бързо и често: за владение над града претендирали и византийският имперетор , и българските князе. През 811 г. градът е завладян от българския хан Крум, който го преименувал в Несебър..
Периодът на най-голям разцвет на града бил при българите.

Църквите на Несебър са  потресаваща каменна хроника, защото в тях е запечатана бурната история на страната, която в късното Средновековие попада за 500 години под османско владичество.

Най-краткият път  към миналото на България преминава през древните порти на Несебър и двете петоъгълни кули на входа. Като оставим това мощно съоръжение, ще се окажем в лабиринта от улички, където като че ли времето е спряло. Над здравите каменни зидове на долните етажи /някога те са били винарски изби и мазета/, се извисяват дървените надстройки: жилищни домове, балкони, покриви, украсени с резба и разнообразни релефи. Тези плътно притиснати една към друга къщи в черноморското градче Несебър, са устояли на бурите на времето. Заедно с  десетте църкви, тези красиви къщи за истински паметници на културата на България.

 

А може би ще ви хареса
№ 1078 Пампорово
Площ: 50 m2
Стаи: 2
26 500 €
№ 1094 Свети Влас
Площ: 29 m2
Стаи: 1
27 900 €
№ 1142 Балчик
Площ: 97 m2
Стаи:
27 600 €
№ 1158 Слънчев бряг
Площ: 38 m2
Стаи: 1
26 600 €
№ 1168 Свети Влас
Площ: 67 m2
Стаи: 2
28 000 €
№ 1189 Слънчев бряг
Площ: 46 m2
Стаи: 1
26 400 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru