Code №
          >
№ 1673 - Тристаен апартамент в Царево - 2 спални, 2 тераси само за 59 183 Е
 
Созопол
Площ:78 m2
Стаи:3
Етаж:2
Степен:
59183 €

Тристаен  78,91 кв.м.. Апартаментът се състои от  дневна, кухненски бокс, 2 спални, 2 тераси, баня и WС; ет.-2 жилищен.

ЦЕНА: 59  183Е

 

 

 

Сградата се състои от полуприземен етаж, първи, втори и трети етаж и използваемо подпокривно пространство. Монтиран е асансьор.

            Архитектурно-строителна част: стомано-бетонова гредова конструкция, зидарии, вътрешни и външни мазилки в два цвята и дъсчена обшивка, каменна облицовка, тенекеджийски работи, дограма –PVCстъклопакет, врати /включително входни врати/ - интериорен тип, топло и хидроизолации, покривни работи по проект /вкл. парапети по общо стълбище, тераси и балкони/, под на мокри помещения – теракот, облицовка мокри помещения – фаянс, настилка коридори – гранитогрес, подове на жилищни помещения – замазка, благоустрояване на имота, общи части /входове и стълбище/ - напълно завършени и боядисани с монтирани осветителни тела и други, съгласно одобрения проект.

            ЕЛ ЧАСТ – ел.табла и захранващи линии; ел.инсталации – осветление, контакти, силова, заземителна, мълниезащитна инсталация, слаботокови инсталации – звънчево-домофонна, телефон, TV, индивидуални монофазни двойно-тарифни електромери с открити партиди в „EVN”.

            ВК ЧАСТ: - външно ВК захранване, общ водомер на сградата, лични водомери с открити партиди във „В и К“, хоризонтални и вертикални щрангове /вкл. хоризонтални развивки в личните имоти – до тапа/, допълнителни щрангове за топла и циркулационна вода, тръбни изолации, подови сифони в санитарните помещения и други, съгласно одобрения проект.

            ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ:

-        подове в спални, дневни, антрета и боксове – замазка

-        стени и тавани – гипсова шпакловка и боя – български латекс в цвят

-        бани – под – теракот; стени – фаянс; тоалетна мивка; клозетно седало с казанче; изводи за ел.бойлер

-        ел.инсталации с контакти и ключове, без осветителни тела, с апартаментно табло с двойно тарифенелектромер и автоматични предпазители, както и допълнителна силова инсталация за включване на индивидуални отоплителни уреди

-        В и К инсталация от полипропиленови водопроводни тръби за топла и студена вода, канализация от PVCтръби, подови сифони и самостоятелен водомер

-        балкони – настилки от гранитогрес, стени – фасадна мазилка, таван – фасадна мазилка и парапети по проект

-        стълбища и общи части на сградата – по проект

-        външна дограма – PVC със стъклопакет

-        външна врата – масивна, блиндирана със заключващ механизъм

-        вътрешна дограма – врати от MDFсъс секретни брави

-        вътрешна телефонна и телевизионна инсталация за всички апартаменти

-        вертикална планировка

50 km 5 km
Имотът се намира в Царево

Царево се намира почти в най-южната точка на черноморското ни крайбрежие,  близо до турската граница. Градът е на 65 км от Бургас и международното летище Бургас и на 17 км от Приморско.

Местоположението на града, в най-южната точка на България, е благоприятно за климата. Според статистиката, почти 300 дни в годината са слънчеви.  Средните температури през лятото варират от +24оС до +35оС,  температурата на водата е от +23оС до +29оС, а зимата е мека.  Пясъчната ивица е покрита със златист пясък, а морската вода е кристално чиста. От 1967 г. градът се превръща в морски курорт.

Целият град е разположен върху два полуострова, южен и северен, като по този начин се образуват три красиви залива.

През античността (окол VI-IV век пр. Хр.) тази местност е била гръцка колония,която се  наричала Василико, което означава царствен. Царево ставабългарска територия през 1912 г., а названието Царево съществува от 1930 г.

В околностите на Царево се намира един от най-старите резервати на страната – Силкосия (1933 г.), също и едно от седемте места с най-голяма влажност вБългария – комплексът  Ропотамо-Велека.

 Странджа е разположена в района на Царево, която през 1955 г. е обявена за национален парк.  Това е най-големият парк в България. Странджа е и едно от най-неизследваните места на територията на страната. Тук има много диви животни, а някои дървета са на повече от 200 години.

А може би ще ви хареса
№ 1125 Варна
Площ: 1200 m2
Стаи: 4
59 000 €
№ 1253 Бургас
Площ: 93 m2
Стаи: 3
58 710 €
№ 1297 Свети Влас
Площ: 50 m2
Стаи: 2
60 000 €
№ 1313 Село
Площ: 160 m2
Стаи: 4
59 999 €
№ 1318 Свети Влас
Площ: 68 m2
Стаи: 3
59 900 €
№ 1327 Свети Влас
Площ: 40 m2
Стаи: 1
60 135 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru