Code №
          >
№ 3656 - Оферта за продажба уютен двустаен апартамент с красива гледка към морето в Свети Влас
 
Свети Влас
Площ:63 m2
Стаи:2
Етаж:4
Степен:с мебели
65000 €
Оферта за продажба уютен двустаен апартамент с красива гледка към морето, намиращ се в комплекс на първа линия на Свети Влас. Той разполага с една спалня. Намира се на четвъртия етаж на реалните; Чистата площ 62,5 кв.м. Комплексът се намира на 30 м. От плажа на курорта. Предлага се напълно обзаведен с всичко необходимо за живеене. Апартаментът разполага с кабелна телевизия, интернет. Винаги има система портиер и охрана. Апартаментът е готов за живеене или отдаване под наем.
Собствениците и гостите на апартаменти могат да ползват басейна, където обособена зона за деца, както и да се отпуснат в красивата красиви градини с професионално озеленяване.
Подходящ за целогодишно ползване! Такса поддръжка 550 евро с ДДС. Комплексът е разположен - само на 20 м от плажа, широк от златист пясък. - и в 30-та престижната yaht cluba - на 40 метра от пешеходна зона Комплексът разполага с: - голям открит плувен басейн - зелена площ - кафе Има Акт 16.
Собствениците и гостите на апартаменти могат да ползват басейна, където обособена зона за деца, както и да се отпуснат в красивата красиви градини с професионално озеленяване. Подходящ за целогодишно ползване!
Град Свети Влас е престижен курорт с добра инфраструктура. Той се намира в подножието на Стара планина, на брега, и съчетава морски и планински климат, който е полезен за дихателната система. С местоположението си  е идеален за семейна почивка - има напълно тиха и уютна атмосфера спокоен курорт. Yacht Club 1 700 места, VIP статус дава курорта. Тук има луксозни хотели, яхти и суперколи, ресторанти, плажни барове и нощни клубове, които остават в душата Ви незабравимо впечатление.
 

 

30 km 20 m 150 m 20 m
Имотът се намира в Свети Влас

Град Свети Влас е разположен на брега на Черно море и в подножието на южните склонове на източна Стара Планина. Градът се намира в непосредствена близост до: Бургас - 40 км, Несебър - 8 км, Слънчев бряг - 4 км, Paradise Beach - 1,5 км, Елените 2 км.
Свети Влас първоначално е основан през втори век като тракийско селище с името "Лариса", през 14 век приема името на Свети Влас - животновъд, лечител и покровител на търговците. През годините на османското владичество са известни няколко имена на селото и всички са свързани с манастирите около селото. Турците го наричали Кючюк манастир, а в регистрите е записано като село Манастир.
Превъзходното съчетание - Балкан с море, превръщат Свети Влас в селище с уникален климат, койтооказва  целебно  въздействие върху белодробни заболявания.
Плажните ивици са с обща дължина около 1,5 км и средна ширина 15 метра. Основните плажове са централен , малкия и плажа до новата Марина - яхтено пристанище, под комплекс Манастира. В източния край на плажната ивица е рзположена и водната база на местните рибари, а до нея в се намира модерно яхтено пристанище. 
Районът, където е разположен градът, е най-голямата туристическа зона на България. На практика е непризнатата българска ривиера оформена от Ахелой, Равда, Слънчев бряг, Зора, Санаториума(между Свети Влас и Зора), Инцараки, Свети Влас, Paradise Beach (Робинзон) и Елените. Предполага се, че в недалечно бъдеще тази огромна и невероятна туристическа зона ще достигне до нос Емине, който се намира на 5 км. от Свети Влас
.

 

А може би ще ви хареса
№ 1099 Свети Влас
Площ: 60 m2
Стаи: 2
65 000 €
№ 1103 Свети Влас
Площ: 78 m2
Стаи: 3
65 000 €
№ 1104 Свети Влас
Площ: 77 m2
Стаи: 3
65 000 €
№ 1269 Свети Влас
Площ: 61 m2
Стаи: 2
65 000 €
№ 1342 Слънчев бряг
Площ: 60 m2
Стаи: 2
66 000 €
№ 1371 Свети Влас
Площ: 66 m2
Стаи: 2
64 800 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru