Code №
          >
№ 3108 - Апартаменти без такса поддръжка, само на 2 мин. от плажа в Несебър
 
Несебър
Площ:55 m2
Стаи:2
Етаж:3
Степен:До ключ
40818 €

Двустайни апартаменти (от 50,00 – 56,00 м2), разположени в най-новата и ексклузивна част на Несебър. Сградата е само на 2 минути от плаж Акротирия, и на 5мин. от южен плаж. До детска градина и магазини. Само 15 минути пешеходно разстояние до центъра на Несебър. Близо до Равда.
Жилищна сграда с луксозно изпълнение, високо качество на строителството, монолитна конструкция, външна изолация и облицовка от висококачествен камък, тухли Виненбергер, мазилка (без гипсокартон). Степен на завършеност "до ключ". ПВЦ дограма REHAU, Стълбище - гранит с парапет от ковано желязо. Парапет на терасите - поцинкован - ковано желязо. Стени - тухла Winenberger. Настилка - ламинат. Материали и цветови решения по озбор на клиента, от предложената гама от строителя, модерна архитектура, стилно оформление на сградата и общите части и функционлни разпределения.
Апартаментите се състоят от коридор, просторен хол, уютна спалня, прекрасни балкони, на които можете да приемете своите гости, които да се насладят на морския климат и прекрасното слънце.
Двустайните апартаменти са просторни и светли.
Всички апартаменти са с панорамни прозорци и големи, светли бани.
Пусков срок - 30.07.2015г.
Без такса обслужване!!!

25km 2min 2min 10km
Имотът се намира в Несебър

Несебър е един от най-древните градове на Европа. Основан е преди повече от 5 хиляди години. Несебър може да се разделина две малки части: Новият Несебър, в който се намира голямата част от съвременните градове и хотели и достигащ  до Слънчев бряг  и Старият Несебър, разположен на удивително крадив малък полуостров.
Несебър е и едно от най-посещаваните места на българското черноморско крайбрежие. Това уютно и приказно градче на север от Бургас еразположен върху скалист полуостров с дължина 850м и ширина 300м, свързан с брега посредством тясна ивица земя. На входа на града, гостите са посрещнати от очарователната стара мелница. Покритите с павета улички, добре запазените средновековни църкви и дървени постройки от 19в придават на Несебър  особено очарование. В наши дни Несебър е включен в списъка на световното културно наследтво. От 1983г той се намира под егидата на ЮНЕСКО , а от 1956 г. Несебър е обявен за град-музей.

Интересни са своеобразната архитектура на несебърските къщи и останките на 40-те живописни църкви, разположени в старата част на града. В Несебър по неповторим начин се съчетават крепостните стени на тракийците, жилищните сгради от елинистичната епоха, средновековните църкви и къщи от Възраждането.

Забележителности

Старите църкви на това живописно градче са едни от най-крсивите в България и са причудлива смесица от български и гръцки архитектурни традиции. Четири от тях са превърнати в худжествени галерии и са отворени за посетители, а действащата „Света Богородица” е известна със своята чудотворна икона. Всяка година срещу 15 август, в Деня на Дева Мария, вярващите прекарват нощта в църквата с надежда за изцеление.

История на Несебър

Основаното от траките в края на 2 век преди Христа селище на малкия полуостров н Черно море, през 72 гт. Пр. Хр. е завзето от римляните.  Селището, което тогава е било наричано Месембрия, бързо се превръща във важен търговски център. През 680 г. той се издига до ранга на епископски град. Управителите на града се сменяли бързо и често: за владение над града претендирали и византийският имперетор , и българските князе. През 811 г. градът е завладян от българския хан Крум, който го преименувал в Несебър..
Периодът на най-голям разцвет на града бил при българите.

Църквите на Несебър са  потресаваща каменна хроника, защото в тях е запечатана бурната история на страната, която в късното Средновековие попада за 500 години под османско владичество.

Най-краткият път  към миналото на България преминава през древните порти на Несебър и двете петоъгълни кули на входа. Като оставим това мощно съоръжение, ще се окажем в лабиринта от улички, където като че ли времето е спряло. Над здравите каменни зидове на долните етажи /някога те са били винарски изби и мазета/, се извисяват дървените надстройки: жилищни домове, балкони, покриви, украсени с резба и разнообразни релефи. Тези плътно притиснати една към друга къщи в черноморското градче Несебър, са устояли на бурите на времето. Заедно с  десетте църкви, тези красиви къщи за истински паметници на културата на България.

 

А може би ще ви хареса
№ 1079 Свети Влас
Площ: 87 m2
Стаи: 3
39 900 €
№ 1087 Свети Влас
Площ: 64 m2
Стаи: 2
39 900 €
№ 3430 Свети Влас
Площ: 48 m2
Стаи: 1
41 800 €
№ 1183 Слънчев бряг
Площ: 80 m2
Стаи: 3
40 700 €
№ 1195 Свети Влас
Площ: 61 m2
Стаи: 2
40 000 €
№ 1205 Ахелой
Площ: 84 m2
Стаи: 2
41 600 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru