Code №
          >
№ 2762 - Апартаменти в нова сграда в гр.Несебър, на 10 мин пеша до плажа на НСА
 
Несебър
Площ:36 m2
Стаи:1
Етаж:1-4
Степен:
21732 €

Сградата се намира се на комуникативно място, в непосредствена близост до автобусни спирки, магазини, аптека и на 10 мин пеша до плажа на НСА. Няма такса обслужване. Готова за сезон 2015г.

   Сграда се състои от 4 етажа, изградена от железобетонна конструкция; външните зидове- тухли Wienerberger-австрийски; дограма- PVC Aluplast, немска, 7,8 см ширина на крило, 6 камерна, широк пакет 32 мм; стълбищна клетка- гранитогрес; външна изолация 5 см стериопор, система Рьофикс с декоративни корнизи;  външно фасадно осветление.

    Разсрочено плащане и гарантирано финансиране от инвеститора. Апартаментите се издават до ключ,  с опция за обзавеждане.

1.    Стени- шпакловани и боядисани с латекс.

2.    Тавани- шпакловани и боядисани в бяло.

3.    Контакти и ключове поставени.

4.    Врати-вътрешни, външна-МДФ масив, релефен тристранно заключване, цвят –бял.

5.    Гранитогрес-студоустойчив, цвят-бежов, поставен в следните помещения -стълбище, коридор, кухненска част и тераси.

6.    Ламинат в спални помещения.

7.    Баня-поставен фаянс, теракот, тоалетна чиния с капак, мивка, душ, бойлер, освет. тела с вентилатори.

 

8.    Външни осветителни тела на терасата.

Имотът се намира в Несебър

Несебър е един от най-древните градове на Европа. Основан е преди повече от 5 хиляди години. Несебър може да се разделина две малки части: Новият Несебър, в който се намира голямата част от съвременните градове и хотели и достигащ  до Слънчев бряг  и Старият Несебър, разположен на удивително крадив малък полуостров.
Несебър е и едно от най-посещаваните места на българското черноморско крайбрежие. Това уютно и приказно градче на север от Бургас еразположен върху скалист полуостров с дължина 850м и ширина 300м, свързан с брега посредством тясна ивица земя. На входа на града, гостите са посрещнати от очарователната стара мелница. Покритите с павета улички, добре запазените средновековни църкви и дървени постройки от 19в придават на Несебър  особено очарование. В наши дни Несебър е включен в списъка на световното културно наследтво. От 1983г той се намира под егидата на ЮНЕСКО , а от 1956 г. Несебър е обявен за град-музей.

Интересни са своеобразната архитектура на несебърските къщи и останките на 40-те живописни църкви, разположени в старата част на града. В Несебър по неповторим начин се съчетават крепостните стени на тракийците, жилищните сгради от елинистичната епоха, средновековните църкви и къщи от Възраждането.

Забележителности

Старите църкви на това живописно градче са едни от най-крсивите в България и са причудлива смесица от български и гръцки архитектурни традиции. Четири от тях са превърнати в худжествени галерии и са отворени за посетители, а действащата „Света Богородица” е известна със своята чудотворна икона. Всяка година срещу 15 август, в Деня на Дева Мария, вярващите прекарват нощта в църквата с надежда за изцеление.

История на Несебър

Основаното от траките в края на 2 век преди Христа селище на малкия полуостров н Черно море, през 72 гт. Пр. Хр. е завзето от римляните.  Селището, което тогава е било наричано Месембрия, бързо се превръща във важен търговски център. През 680 г. той се издига до ранга на епископски град. Управителите на града се сменяли бързо и често: за владение над града претендирали и византийският имперетор , и българските князе. През 811 г. градът е завладян от българския хан Крум, който го преименувал в Несебър..
Периодът на най-голям разцвет на града бил при българите.

Църквите на Несебър са  потресаваща каменна хроника, защото в тях е запечатана бурната история на страната, която в късното Средновековие попада за 500 години под османско владичество.

Най-краткият път  към миналото на България преминава през древните порти на Несебър и двете петоъгълни кули на входа. Като оставим това мощно съоръжение, ще се окажем в лабиринта от улички, където като че ли времето е спряло. Над здравите каменни зидове на долните етажи /някога те са били винарски изби и мазета/, се извисяват дървените надстройки: жилищни домове, балкони, покриви, украсени с резба и разнообразни релефи. Тези плътно притиснати една към друга къщи в черноморското градче Несебър, са устояли на бурите на времето. Заедно с  десетте църкви, тези красиви къщи за истински паметници на културата на България.

 

А може би ще ви хареса
№ 1084 Варна
Площ: 39 m2
Стаи: 1
22 500 €
№ 3675 Сарафово
Площ: 41 m2
Стаи: 2
21 500 €
№ 1271 Слънчев бряг
Площ: 59 m2
Стаи: 2
21 900 €
№ 3678 Слънчев бряг
Площ: 80 m2
Стаи: 3
22 000 €
№ 1278 Слънчев бряг
Площ: 46 m2
Стаи: 1
22 000 €
№ 1316 Равда
Площ: 38 m2
Стаи: 1
20 999 €
Ако имате въпроси , моля попълнете формата:
Задължително попълнете e-mail:
Име и фамилия:
E-mail:
Телефон:
Ваш въпрос:

+359 988 955 917     office@modaproperty.ru